ROMANTISCH UIT

Sauna & Wellness België

Wilt u samen met uw partner een keer romantisch uit in België? Kies dan voor een luxe privé sauna te Hamont-Achel. Op nog geen half uur rijden vanuit Eindhoven, net over de grens in België, bevindt zich  onze sfeervolle Arabische Privé Sauna. Hier kunt u samen uitgebreid ontspannen in een luxe privé sauna én heerlijk genieten van een tweepersoons bubbelbad.

Een minibar, handdoeken, badjassen, zeep en bodylotion, alles wat u nodig hebt is in de privé sauna aanwezig! Met een sfeervol muziekje of een film op de achtergrond wordt uw verblijf nog aangenamer. Als u onze privé sauna huurt, is het bovendien geen enkel probleem om uw eigen drank en etenswaren mee te nemen.

U wilt graag romantisch uit met uw partner? Wij hebben alles in huis om uw date succesvol te laten verlopen.

Romantisch uit en alle tijd voor elkaar

Wanneer u samen iets te vieren hebt, uw ontmoetingsdatum of een huwelijksjubileum bijvoorbeeld, dan is een bezoek aan onze Luxe Privé Sauna een uitstekend idee. Wat is er nu specialer dan samen met uw partner een weldadige ontspanningsmassage te ondergaan? Onze professionals laten de stress en andere klachten al snel verdwijnen.

Wilt u uw partner een uniek presentje geven? Bestel dan dit bijzondere cadeau voor uw partner! Een bezoek aan onze Privé Sauna is een aangename verrassing voor zowel hem als haar.

Reserveer onze Privé Sauna voor een hele nacht

Onze Luxe Privé sauna voor een spannend avontuur met je geliefde! Als je echt exclusief wilt genieten samen, is een overnachting het ultieme uitstapje!

Gun jezelf en je geliefde deze verdiende ontspanning. Reserveer veilig & discreet